Cloud
img

ЧДГ "Цветни Песъчинки"

Цветното бъдеще
за вашето дете!

img

При нас е забавно!

Забавляваме се
докато учим!

Професионализъм и коректност

Нашите програми

img

Енергия. Вълнение. Движение. Това са отличителните белези, които определят децата на тази възраст и те се използват в тази група, за да подготвим децата за първите им стъпки в света на образованието.

Деца: 10

Персонал: 3+

Прием и такси

Детска ясла 1-2Години

img

Подготвяме вашето дете за формиране и поддържане на положетелна нагласа към самостоятелно познание и овладяване на двигателните умения.

Деца: 10

Персонал: 3+

Прием и такси

Детска ясла 2-3Години

img

На тази възраст фините двигателни умения на децата започват да се развиват и е нужно да се помогне подобаващо – децата вече имат и интереси, занимания и са готови да попиват информация.

Деца: 12

Персонал: 3+

Прием и такси

Детска градина 3-4Години

img

Подготвителната група е последното стъпало преди ученическите години на едно дете, за това е от изключителна важност да се възпитат навици, които да помогнат в бъдещото развитие на децата.

Деца: 12

Персонал: 3+

Прием и такси

Подготв. група 4+Години

Частна Детска Градина
"Цветни Песъчинки"

Целта ни беше да създадем не просто детска градина...

...а едно по-различно място, в което децата да се чувстват сигурни и обичани, да идват с удоволствие и всеки ден да научават много нови и интересни неща.

Виж повече за нас

Допълнителни дейности

Грижим се за развитието на вашите деца

Не бива да забравяме колко важни са първите години от развитието на нашите деца. Именно заради това, предлагаме много допълнителни дейности, които да подмогнат на децата да развият фината моторика и прецизността си, работата в екип, самостоятелността си и да се подготвят добре за следващия етап от тяхното развитие.

Разберете повече

Допълнителни
занимания

Монтесори

Най-важното за метода Монтесори е, че всяко дете е индивидуално. Затова и материалите, които се ползват при метода Монтесори, са разнообразни и се възприемат различно от децата.

Спорт

Спортът е здраве. Именно за това децата ще имат възможност да практикуват различни дейности, включително народни и модерни танци, йога, бойни изкуства и др.

Изкуства

Въображението на децата не бива да се подтиска - напротив, трябва да се стимулира. Изобразително изкуство, арт работилница и конструктивни дейности ще помогнат на децата в тази насока.

Цветна събота

За децата на Варна! Театрални представления, кино, кулинарна работилница, тематични партита, рождени дни и много други забавни занимания!

Логопед

На разположение на децата при нужда.

Чужди езици

Езикът е богатство. За това децата ще имат възможност за чуждоезиково обучение - английски език и руски език.

Cloud

С какво се отличаваме?

Защо да изберете
"Цветни песъчинки"?

  1. Съвременно обучение и гражданско образование

    Не спираме да се развиваме, да търсим и прилагаме най-доброто от световния опит.

  2. Ранно чуждоезиково обучение

    Обучението се осъществява под формата на музикални занятия и творчески упражнения.

  3. Изследователски дух и логическо мислене

    Насърчаваме децата да проявяват природното си любопитство и да задават въпроси.

  4. Допълнителни педагогически инициативи

    Развитие на цялостната личност чрез активното включване на всяко дете в различни практически занимания.

  5. Творчество и активност

    Участия в театрални представления, различни празненства, тържества, ателиета по изкуствата.

  6. Удобство и комфорт

    Нашата сграда е в центъра на града и е светла, просторна, удобна и уютна.

Ние създаваме благоприятна среда, в която децата да растат спокойни и уверени

Храната е много важна за едно дете

Здравословна и качествена храна за вашите деца!

Храната, която вашите деца консумират в ежедневието си е от изключителна важност за тяхното развитие

Плодове

Зеленчуци

Разнообразие

Искате да разберете повече за нас?

Информация

img

Да създадем не просто детска градина, а едно по-различно място, в което децата да се чувстват сигурни и обичани, да идват с удоволствие и всеки ден да научават много нови и интересни неща. Как ще го постигнем?

  1. Всекидневни грижи...

    Всяко дете, независимо от възрастта, се нуждае от грижа, любов и внимание. От смяната на памперсите на най-малките до подкрепата в израстването на по-големите - вниманието има различни форми, за да изпълним мисията си, ние изпълняваме всяка една от тях.

  2. ...вдъхновение...

    Вдъхвайки любов към учението в ранна възраст, ние полагаме основите на образованието на нашите деца. Нашият екип вдъхновява децата и цели да ги превърне в малки и любопитни човеци, които да градят бъдещето ни.

  3. ...и забавление!

    Да сме безгрижни и да се забавляваме - най-ценното на детството. Ние считаме за наш дълг да гарантираме, че децата ни могат да изпитат точно това. Комбинацията от умението да се забавляваме и добрата дисциплина е ключът към успеха за децата.

img

  • Всяко дете е индивидуално – Осъзнаваме, че всяко дете има своите интереси, своите силни и слаби страни. Наш дълг е да извлечем максимума от децата, да помогнем да изразяват себе си и да се чувстват комфортно сред връстниците си.

  • Респект – Ние се стремим да изграждаме силна връзка с децата и техните семейства, основана на взаимно уважение.

  • Креативност –Светът става все по-динамичен, все по-труден, затова считаме за наш дълг да положим основата на това, децата ни да мислят извън рамката, да намират решения на проблеми.

We have a focus on recruiting and retaining quality teachers and offer competitive remuneration, good student discipline and relatively small class sizes

Lindsay

Infant Classroom

She has never tired of the “ah-ha” moments and the pride that swells in a little one who is learning to do something for the first time.

avatar

За нас винаги е от изключително значение да чуем вашето мнение, препоръки и обратна връзка.

  • img
    сем. Николови, родители на Калоян – 4г.

    „В ЧДГ „Цветни песъчинки“ се полагат топли грижи за децата, които се възпитават и обучават в съответствие с най-съвременните стандарти. Децата растат радостни и самоуверени. С голямо уважение поднасяме своите благодарности към целия високопрофесионален екип на ЧДГ „Цветни песъчинки“.

  • img
    Д. Йорданова, майка на Марин – 4г.

    „Безкрайно сме щастливи, че случайността ни доведе в ЧДГ „Цветни песъчинки“. Детето ни е щастливо, всеки ден очаква с желание да отиде в детската градина.“

  • img
    П. Петрова, майка на Александър – 6г.

    „Благодаря Ви за знанията, грижите, отношението, разбирането, които синът ми получаваше през изминалите пет години в детска градина „Цветни песъчинки“. Това му помогна да израсне уверен в себе си, целеустремен, отворен към заобикалящия го свят, с желание да придобива нови знания. Благодаря на целия екип!“

Какво ново?

Новини

Img

by AdminKinder

0 comment

Детето и храната

Малките деца, като всички нас, ядат защото усещат глад. Но те също така изразяват чувства посредством храненето. Обичайно е детският апетит да варира от едно хранене или ден до следващото. […]